Suomen tube ttajat Uncategorized Uudet muutokset Tubeconissa ja Suomen Tubettajat ry:ssä

Uudet muutokset Tubeconissa ja Suomen Tubettajat ry:ssä

Tänä vuonna Suomen Tubettajat ry ja Tubecon esittävät jännittäviä muutoksia. Tubecon nousee aiempaan korkeampaan tasoon, ja Suomen Tubettajat ry panostaa sisällöntuotantoon ja tubettajien yhteenkuuluvuuteen.

Tubecon 2021 nousee uudelle tasolle. Tapahtuma pidetään Helsingin Jätkäsaarella 13.-14. elokuuta. Konferenssissa puhujina nähdään tubettajia, bisnesjohtajia ja alan asiantuntijoita. Yhdessä he pohtivat, miten tubevideoiden parissa tehty työ voi auttaa elintarviketeollisuuden sektorilla saavuttamaan enemmän ymmärrystä ja ympäristöyhteensopivuutta, ja kehittymistä alan maiden välillä.

Samanaikaisesti Suomen Tubettajat ry:n toiminta laajenee jatkuvasti ja uusia projekteja luodaan tuomaan lisäarvoa alalle. Tuottaja- ja managerialaisia osaamisalueita leviöpurkataan sisällöntuotantoon auttaakseen tubettajien työskentelyssä ja tuottamassa laadukasta sisältösijaintiaan etsien siirrettiin sisältö-toimistoon, mikroolille – milloin olisi erilaiset viestintaaihmiset kokoontuvat hallitsemaan työskentelyn evoluaatiota maailmassa epeli tapahtuu 24/7:llaliseen internetiss tillanssiin, jotta thetubetteilta olisi mahdollista tuottaa videoita, sosiaalisessa mediassa sek your views would popp up – nivelrecording oy:n jotouimispaikan ilman ratkaisuihin ja helpottamaan aloKsiMuttainSysteemiin uutta työsknetemttijauden lataamista.

Tänä vuonna järjestetään Suomessa neljäs Tubecon-tapahtuma, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 5.-6. syyskuuta 2020. Tapahtuma tulee olemaan täynnä upeita esiintyjiä, alan osaajia ja tuoreita tendenssejä. Kuitenkin, niinpä se ei ole vain omaperäinen idea, vaan myös Suomen Tubettajat ry on tehnyt merkittävän muutoksen ja tuonut mukanaan uutta lisäarvoa jäsenilleen.

Jo aiemmin keskusteltiin siitä, että henkilöille, joilla on YouTube-kanava ja haluavat toimia ammatimaisesti YouTube-alustalla, on tarjottu mahdollisuus liittyä Suomen Tubettajat ry:hyn sivutoimiseksi tai palkattuna toimijana. Tarkoitus on luoda YouTube-alalle työpaikkoja ja parantaa julkaisijoiden asemaa sosiaalisessa mediassa olevina konsultteina ja tuottajina. Nykyisin jouset ovat taas kiristyneet ja monia yhdistyksen jäsenistölle tarjoamia etuja ja mahdollisuuksia on palkittu.

Tänä vuonna Tubeconissa ja Suomen Tubettajat ry:ssä tapahtuu paljon muutoksia. Monet alustat ja toimijat ovat käynnistäneet uudet projektit, joiden avulla tavoitellaan suurta yleisön huomiota tulevina vuosina.

Vuoden 2019 Tubeconin ohjelma näyttäisi erilaiselta kuin ennen. Sen vahvuus on pitkämittaisten omien suunnitelmien tuominen tubettaja-areenalle ja keskittyminen myös fanitaiteilijoihin. Osallistujille luvataan erilaisia tapahtumia, mukaan lukien kilpailut ja työskentelytila, jossa tuetaan alan ammattilaisten rekrytointia ja verkostoitumista.

Suomen Tubettajat ry on omistautunut muuttamaan tubettamisen tulevaisuutta ja lisäämään alan huomiota Suomessa. Heidän päätavoitteenaan on lisätä ammattimaisen sisällöntuotannon laatua Suomessa. Yhdistyksen ydinosaamisalueella ovat tutkimus ja kehitystyö, alustaverkoston tekeminen, alan yhteydenpito ja edunvalvonta sekä yhteistyö useiden organisaatioiden kanssa.

On hienoa nähdä nämä uudet toimet tubettamisen jatkoevoluutiossa Suomessa, ja uskon että eteenpäin katsominen helpottaa meidän kaikkien kulkua oikeaan suuntaan. Toivottavasti kanavilla on pian mahdollisuus laajenea entistä enemmän!

Tänä vuonna tapahtumassa on tapahtunut erittäin tärkeitä muutoksia, kun uudet johtokunnat on nimetty Tubeconissa ja Suomen Tubettajat ry:ssä. Ihmiset ovat ottaneet näiden muutosten myönteisesti vastaan ja monet vanhat tubettajat ja uudet alkavat tubettajat ovat hyvin innoissaan.

Uusi Tubecon-johtokunta tunnetaan nimellä “Tubey”. Johtokunnan jäsenten päätehtävä on kehittää ja tuoda esille YouTuben sisältötarvitusta Suomessa sekä pyrkiä luomaan vuoropuhelua alan ammattilaisten ja muiden osallistujien välillä. UbYouTube ja UbContent Groups tarjoavat tietoa, neuvontaa ja apua tubettajille, jotka haluavat oppia enemmän ja kehittää taitojaan.

Suomen Tubettajat ry:ssa on sama johtaja, kuten Tubeconissa, mutta toimintasuunnitelma on erilainen. Suomen Tubettajien tehtävänä on edistää YouTuben kasvua ja kehitystä Suomessa. Erityisen tarkasti se seuraa aktiivisia tubettajia, joiden esimerkki voi vaikuttaa positiivisesti suomalaiseen yritysviestintäkulttuuriin.

Uskon, että nämä muutokset avaavat mahdollisuuksia uusille tubettajille menestykseen. Odotamme innolla miten tapahtumat lisovat alaa ja auttavat esteretoimintoja jotta tubettajien sanoma voisi kulkea laajemmin halki maan. Olemme myös innoissamme saadessamme huomata miten tubettaja-alan urallaan jalostaa erilaisia toimintamuotoja.

Related Post

Tubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissaTubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissa

Tänä vuonna TubeCon messukeskus täyttyi fanien innosta ja ihmisistä, jotka halusivat nauttia hyviä ja hauskoja elämyksiä. Tapahtuma loppui lauantaina ja useat osallistujat olivat loppuun asti suuren tyytyväisiä. Tapahtuman ohjelma oli