Suomen tube ttajat Uncategorized Tubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissa

Tubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissa

Tänä vuonna TubeCon messukeskus täyttyi fanien innosta ja ihmisistä, jotka halusivat nauttia hyviä ja hauskoja elämyksiä. Tapahtuma loppui lauantaina ja useat osallistujat olivat loppuun asti suuren tyytyväisiä.

Tapahtuman ohjelma oli runsas ja monipuolinen. Osallistujat voivat kokea paikalla olevaan kulttuuriin osallistuessaan esityksiin, peleihin, kilpailuihin ja oheistapahtumiin. Mitä enemmän tapahtumaan osallistujia tulikin, sen laadukkaammaksi ja monipuolisemmaksi se muuttui.

TubeCon tarjosi lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen. Monet YouTube-tähdet vaihtoivat alan ammattilaisten kanssa tuoreita ideoita ja fanit pääsivät heille todella lähelle. Todellinen tuotos oli auttaa ammattilaisia ​​edistymään ja auttaa aloittelijoita aloittamaan matkansa maailmassa YouTube-videoiden -langan keskellä.

Myös ostoksilla oli paikkansa tapahtumassa. Ennen tapahtuman päättymistä fanit olivat vilkkaimmillaan ja ostimassa tuotteita tavaramerkeiltä, jotka olivat saapuneet heidän suosikkituottajistaan.

Seuraava tapahtuma on vielä parempi, sillä TubeCon valmistelee jo parannuksia edelliseen tapahtumaan verrattuna ja asettaa tavoitteet entistä hauskemmalle, juhlavammalle ja elinvoimaiselle messulle vuonna 2019.

Tänä vuonna Tubecon tuli Helsingin Messukeskukseen ja se on ensimmäinen Tubecon, joka on järjestetty näkyvässä messukeskuksessa. Ihmiset olivat innoissaan saadakseen tilaisuuden osallistua tapahtumaan ja viikonloppu oli loppuunmyyty.

Tapahtumann oli suuri menestys ja fanit saivat nauttia paljon monipuolisesta ohjelmista. Erilaiset tapahtumat olivat inspiroivia, hauskoja ja ennen kaikkea yhteensopiva fanien kanssa. Fanit saivat tilaisuuden tapaamiseen ja faneille erikoistottua elämystä etsiä muiden samanhenkisten kanssa.

Vuodelle 2019 odotetaan entistä parempaa ja monipuolisempaa sisältöä alustalta Tubecon. Fanit odottavat innoissaan nähdäkseen lisä mielenkiintoista ohjelmaa ja faneille erikoistuvaa sisältöä. Monipuolinen ohjelma tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alaan ja oppia uusia asioita tubefestevalien parissa.

Tubecon 2018 tapahtuma on saavuttanut uskomattoman suosion! Odotukset ovat korkealla, sillä monipuolisemman elämyksen lupaava tapahtuma myytiin todellakin loppuun heti ennakkomyynnin alkaessa.

Tubecon järjestää tubettaja ja fanikulttuurin yhteisötapahtuman messukeskuksessa 5. – 6. toukokuuta. Tubeconissa on esiintymässä yhteensä 50 erilaista suosittua tubettajaa ja Youtuber-tähteä, ja ne tuovat paikalle yli 14 000 fanea kaikkialta Suomesta.

Edellismetri tapahtumasta vihjaa, että tulevassa tapahtumassa odotettavissa tutunlaisia puhujakeskusteluja, peliareenoita, tellrookeja ja mini-seminareja. Uutuutena listalla on fanien meet & greet -paikkoja yhdessä heidän suosikkiamme kanssa, sekä ainutlaatuinen musiikkiesitys.

Tapahtumaa varten rakennetaan Messukentälle laaja taivaallinen aula – siellä voit leikkimielisesti ottaa osan vuosittaisen palkinnon jaetusta tunnelmasta ja saada lisäenergiaa TubeConin tarjoamista upeista tunnelmista.

Tapahtuman johtajat odottavat intohimoisesti elokuvateeman keskuspaikkaan saapuvia tuijottajia – pukeudutaan siis teeman mukaan ja osallistutaan iloon! Tule siis varmistamaan, ettet missaa mahdollisuutta nauttia moninaisuudesta ja kokea osaa arjen melodioista tulevana viikonloppuna Tubeconissa!

Tuben lauantaina 18. heinäkuuta järjestetyssä Tubecon 2018 -tapahtumassa messukeskuksessa vieraita oli paikalla jo ennen tapahtuman alkua! Vuosien 2016 ja 2017 yhteismyyntiä pidetään ensimmäisenä messuina, joilla kaikki paikat myytiin loppuun. Tubecon teki päätöksen maksimoida vieraiden mukavuuden tuomalla uusia ja monipuolisempia elämyksiä tasolle, jota et ole kokenut aiemmin.

Tapahtuma aloitti alakerrassa kuumien pelien ja etenkin Yhdistyneen kuningaskunnan julkishallinnon esitteli sen omaa virtuaalista todellisuutta pennun lohduttamiseksi: Animal Superpower. Ohjelmistopisteiden lisäksi ennennäkemättömien sisustusalueiden kautta vierailijat voivat tutustua tunnelmaan ja paikkoihin, joita ei pidetty aiemmin saatavilla.

Ohjelma koostui myös hauskoista ohjelmista, suurista Youtuber-esityksistä ja palkinnoista faneille. Tubeconilla esiintyi Youtubers, kuten Samuel Andersson ja Sunneva Enqvist, sekä teatteriesitys Mystery Date elokuvateattereissa ja preseñeshe. Tubeconin markkinoilla oli myös laaja valikoima videopelejä, interaktiivisia laitteita, palveluita, virkistysalueita ja myymälöitä.

Tubecon 2018 tapahtuma messukeskuksessa oli loppuunmyyty ja silti vaikutti siltä, että monet varaajat joutuivat pettymään. Vaikka tänä vuonna tapahtumassa oli perinteisesti läsnä olevat YouTubesta tutut tubettajat ja musiikkitaiteilijat, se myös tuotti mukanaan uusia ja monipuolisia elämyksiä – muun muassa virtuaalitodellisuuteen, peleihin ja hahmoihin liittyviä näkymiä.

Musiikkiesitysten ja tubettajien esitysten lisäksi, Tubecon 2018 toi nyt mukanaan myös erilaisia kaupunkiohjelmia, kuten Cosplay-esitykset ja esports -tapahtumat. Liiketoimintaympyröiden elokuvamainonnan luovien ammattilaisten ja julkkisten haastattelut ovat aina olleet pelkuri – sekä alueelle perustuvissa itsenäisissä lyhytelokuvissa että kaikkialle antamallaan panoksella laajentamassa onnistui niiden tarjoamina monituhatpäinen yleisö pakenemaan tavanomaiseen päivittäiseen rutiiniin.

Tuloksena messukeskuksessa voimiemme pieneltä joukolta saimme nauttia tungosta tunnelmasta muutamana pitkän viikonlopun ajan – mahdollisuuden tutustua YouTuben ja virtuaali- ja indie-teollisuuden verkostoihin seurasi meitä ympäristöstä riippumatta. Ensi vuonna Tubeconilla odotetaankin vielä monipuolisempaa elämystapahtumaa, joka tarjoaa entistä laajemman valikoiman erilaisia toimintoja ja tuoreita oivalluksia; mielenkiintoista nähdä, minkä tavoitteen eteen siihen asteesataan!

Related Post

Launch partyssa julkistettiin uudistuneen Tubeconin tulevan vuoden teema: Minun tarinaniLaunch partyssa julkistettiin uudistuneen Tubeconin tulevan vuoden teema: Minun tarinani

Tänään pidetyn Tubecon-järjestäjien Lauch Party -tapahtuman päätteeksi julkistettiin tubeconin uusittu teema vuodelle 2020: “Minun tarinani”. Uudistunut teema tarkoittaa korostusta erilaisille ja ainutlaatuisille dialogeille, joita jokainen voi elää, mutta myös tapojen