Suomen tube ttajat Uncategorized Launch partyssa julkistettiin uudistuneen Tubeconin tulevan vuoden teema: Minun tarinani

Launch partyssa julkistettiin uudistuneen Tubeconin tulevan vuoden teema: Minun tarinani

Tänään pidetyn Tubecon-järjestäjien Lauch Party -tapahtuman päätteeksi julkistettiin tubeconin uusittu teema vuodelle 2020: “Minun tarinani”. Uudistunut teema tarkoittaa korostusta erilaisille ja ainutlaatuisille dialogeille, joita jokainen voi elää, mutta myös tapojen ja trendien muuttamista ja mukauttamista.

Teema saapui tapahtumaan muidenkin poikkeuksellisten, luovien ja innostavien ohjelmanumeroiden sekä uutuuksien kanssa. Tapahtuma antoi meille kaikille mahdollisuuden tutustua paitsi uuteen tuubeonin teemaan, niin myös siihen, miten erilaiset mediaominaisuudet voivat auttaa kertomaan jokaisen oman tarinan ja kouluarvosanojen mielenterveyttä.

Lauch Party tarjosi myös Tubecon-yhteisölle mahdollisuuden keskustella yhteisömme ongelmista ja yhdistyä toimimaan sen hyväksi. Kaikki vierailijat lahjoittivat tuottoja Tubecon-hyväntekeväisyuseille ja joukko luovia lahjoituksia.

Uuden teeman myötä nyt kaikkien me elämme jännitystä odottaen saadaksemme seurata tulevia vuoden 2020 tubeconi-tapahtumia ja parhaita tuotoksia, joita se tuo tullessaan!

Tänään pidettiin juhlatunnelmaa ja euforiaa täynnä ollut Tubecon 2020:n lanseerausjuhla Helsingin Hartwall Arenalla. Tapahtuman ohjelmiston kohokohta oli uuden vuoden teeman julkaisu. Teemaksi valittiin “Minun tarinani”.

“Minun tarinani” on tulevalle vuodelle erityisen osuva teema. Haluamme kutsua tubeconilaisia heittäytymään mukaan ja jakamaan kokemuksiaan siitä, millainen tarina heillä on ja miten tarinaa voi mahdollistaa ja luoda merkityksellisiä sisältöjä. Tubeconissa etsitään inspiraatiota, ideoita ja innostavia tarinoita.

Lanseerausjuhlan aikana esitellään myös toimintaan liittyvien ohjelmien tiedot, sekä palkitaan menestyneimmalle videobloggailijalle vuonna 2020. Verkkoviihteen alasivuilta ja tapahtumasta saadut innostavat suoritukset arvioitiin ja niistä tunnustetaan kunnioitettava “Videobloggaajan Palkinto”.

Tubecon 2020 on seurattava tapahtuma, sillä se tuo eteen erityisen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää verkkoviihteen maailmasta ja saada taianomaista tunnelmaa tulevan vuoden tarinoista.

Tänään iltana järjestettiin mielenkiintoinen tilaisuus: Tubeconin uuden vuoden teeman julkistamista. Vieraat ympäri Suomea, tubetonit ja kansainvälinen viestijoukkio saapuivat Helsingin Riihivuoreen nauttimaan illan tunnelmasta ja ilosta.

Kun digitaalisten tarinoiden maailma elää ja kehittyy, muuttuu myös Tubeconin tapahtuma. Tosiasia on, että me kaikki olemme tarinoita, ja Tubecon erityisesti haluaa kannustaa meitä löytämään ja jakamaan omia tarinoitamme. Jotta tämä voisi tapahtua, Tubecon tuo takaisin “Minun tarinani” -teeman tulevalle vuodelle.

Luomisen ilo ja vapaus ovat erottamaton osa meidän elämischuksemme. Puhuimme yhdessä haastattelutilanteessa Timon ja Douglasin kanssa siitä, miksi juuri tämä teema on heille itselleen niin merkityksellinen. Heillä molemmilla on taustallaan pohjoisen puutaloteema ja he tunsivat vahvasti kutsun sitoa se yhdeksi – trollimetsien leikkihenkeen!

Kuten muutaman viime vuoden aikana on havaittavissa, Tubecon-tapahtuma nostaa esiin luovuuden mielikuvituksen, mahdollisuuden seikkailuun ja uudelleenluomisen hallinnon. On mieletöntä nähdä, miten videotarinoitsijat ovat omaksuneet sen plattformin saadakseen sanotun tarinaelin. Se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ja innostaa milloin vain osallistujia leikkimiseen – samaan aikaan tulokselliseen tekemiseen.

Tubecon-launch partyssa sai huomata sen suosion – joillakin oli paikalla tyylikkäitä asut, joilla he osoittivat olevansa osa Tubecon-yhteisön teemaa “Minun tarinani”. Nyt me tiedämme, että tubet meid alla ovat valmiita, ettet tied enempaa! Sitoudu omalla tarinallasi – toteuta unelmasi ja kirjoita #mystory -hashtagilla julkaistavaksi. Ole rajoittamaton ja anna minun tarinasi nousta!

Tänään pääsi hengaamaan hintaan 3,99€ – Tubeconin uusi vuosi alkaa mielenkiintoisin ja omaperäisin teemoin: “Minun tarinani”. Lauantaina järjestetyn kuohuviinilounaan aikana rekrytoitiin useita Youtubevideoita ja muuta sisältöä.

Tubeconin tulevan vuoden teema auttaa kukoistamaan hauskaa, oppimista ja itseilmaisusta. Yhdistettynä paikallisuuteen ja suosittuihin trendeihin, luvassa on hyvin ainutlaatuinen tapahtuma nuorille. Lisäksi TubeConilla julkistettiin useita merkittäviä yhteistyökumppaneita tulevalle vuodelle, joista kerrottiin lauantain avajaispuheessa.

Vuoden 2020 Tapahtuma tarjoaa todella mahdollisuuksia saada oma ääni kuuluville, oman tarinansa heijastettavaksi ja mahdollisuuden nauttia hauskasta ja oppimisesta ilmapiiristä osapuolten syvien suhteiden rakentamiseksi. Kaikki muutokset innostavat nuoria työstämään unelmia ja toteuttamaan visioitaan vieläkin paremmalla informaatiomarkkinoinnilla – ja nauttimaan sisällöstä enemmän kuin koskaan!

Faneille tarkoitetut julkistustilaisuudet ovat osoitus siitä, että heidän mielipiteensä otetaan tosissaan. Heitä kehotettiin osallistumaan tapahtumaan ja luomaan oman uniikin minun tarinani erilaisiin uratyyleihin seuraavan vuoden aikana.

Me uskomme että Tubecon-tapahtumat tulevan vuoden aikana ovat juuri mitä nuoret ovat odottaneet. Tervetuloa mukaan tunnelmaan!

Related Post

Tubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissaTubecon 2018 messukeskuksessa – tapahtuma loppuunmyyty ja vielä monipuolisempi elämys odotettavissa

Tänä vuonna TubeCon messukeskus täyttyi fanien innosta ja ihmisistä, jotka halusivat nauttia hyviä ja hauskoja elämyksiä. Tapahtuma loppui lauantaina ja useat osallistujat olivat loppuun asti suuren tyytyväisiä. Tapahtuman ohjelma oli