Klikkaamalla kuvaa sinulle aukeaa tarkempi profiili kyseisestä henkilöstä.

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan tai hallituksen puheenjohtaja: etunimi@suomentubettajat.fi

Enna Rane
Toiminnanjohtaja

Monesti kysytään miten Ennan kokoiseen pakkaukseen on saatu mahtumaan niin paljon positiivista energiaa. Enna on järjestötoiminnan moniosaaja, joka tuben lisäksi harrastaa pyöräilyä sekä ihmisoikeuksien puolustamista. Ammatiltaan hän on keksijä diplomi-insinööri.

ilonanne

Henkka Remes
Hallituksen jäsen

Henkka on helsinkiläistynyt porilainen, joka rakastaa musiikkia sekä euroviisuja. Työkseen hän tekee media-alalla laajasti mm. toimittajan hommia sekä taittoa ja video- sekä valokuvausta.

TikTok

Henkka Remes

Joona Nuutinen
Hallituksen jäsen

Elektronista poppia laulava, biisejä ja musiikkivideoita tehtaileva tubettaja.

Unzyme

Jussi Koski
Hallituksen jäsen, Hallituksen puheenjohtaja

Jussi on monessa liemessä keitetty asiaintuntija, jonka suurimpina intohimoina on luovuuden ja yhteisöllisyyden kehittäminen. Siviiliammatiltaan hän on nuorisopastori.

Pastorific

Petteri Mikkonen
Hallituksen jäsen, Hallituksen varapuheenjohtaja

Petteri tubettaa mm. tieteestä, avaruudesta, ihmismielen koukeroista, mystiikasta ja salaliittoteorioista!

Petteri Mikkonen

Ville Mäkipelto